ПРЕТПЛАТА

 

Од следниот број BARCODE ке се дистрибуира бесплатно до сите угостителски места во македонија

 

 

Магазинот излегува на два месеци. Има минимум 72 колор страни и се дистрибуира во повеќето познати угостителски објекти низ Македонија. Цената е 100 денари. 

Како до Online нарачка?

Доколку сакате магазинот да го добивате по пошта, пишете ни на info@barcode.com.mk , со информации:

1. Име и презиме

2. Адреса на живеење

3. Телефон (фиксен или мобилен)

4. е-маил адреса

И очекувајте повратна информација со инструкции од нашите агенти.

Ако сакате магазинот да го добивате низ целата година, добивате попуст од 20%.

 

Graphic12_372430398.jpg