Почетна | Изданија
back 1 2 3 вкупно: 43 | се прикажуваат: 41 - 43

Изданија

image

Bar CODE бр.3

Во овој број на Бар Код, се обележува неколку позитивни иницијативи, за кои се надеваме, целат кон истата мисија за која и самиот Бар Код се нафати да ја промовира на овие простори.
Повеќе

Bar CODE бр.2

image
Впечатоците од првиот број се позитивни! Ја погодивме темата, местото и времето. Сега останува потешкиот дел - навистина да ги зад-вижиме работите на подобро и што повеќе луѓе да го видат тоа. Како што кажа еден од угостителите гости на промоцијата на магазинов- на оваа земја и треба револуција во угостителството....
Повеќе

Bar CODE бр.1

image
Целта на ова специјализирано списание за угостителство е да ги подигне стандардите во угостителска област во нашата земја, да ги поврзе угостителите со понудувачите на услуги кои им се потребни и да ја подигне културата на социјалното живеење. Спротивно на многуте сомнежи додека овој број беше во подготовка, ова не е еден од многуте информатори со листа на угостителските објекти, ниту пак списание со рецепти......
Повеќе